Rednings-Ringen Lemvig A/S

Industrivej 51
7620 Lemvig

9782 0411

mail@rednings-ringen.dk

Øvrige erhverv

Om Rednings-Ringen Lemvig A/S

Virksomheden har siden 1973 haft til huse på Industrivej i Lemvig og i dag er Rednings-Ringens opgaver mangeartede.

At der var og er et stort behov for et lokalt redningskorps bekræftes af de mange abonnenter der i dag er hos Rednings-Ringen. Både for abonnenter og ikke-abonnenter udføres i dag service indenfor bl.a. sygetransport, redningsarbejde, kranarbejde, blokvognstransport, bugsering, følgeskadebekæmpelse, autohjælp udlejning af diverse materiel samt salg og service af brand- og redningsmateriel. Endvidere udbydes der også kurser i førstehjælp og elementær brandbekæmpelse.

Midt i halvfjerdserne begyndte Rednings-Ringen at overvåge alarmer og denne del af virksomheden tog virkelig fart, da der sidst i firserne kom krav om, at kontrolcentraler skulle godkendes af Rigspolitiet.

Rednings-Ringen råder i dag over en moderne og godkendt kontrolcentral, hvor mange forskelligartede alarmer fra hele landet bliver overvåget:
Tyverialarmer, overfaldsalarmer, tryghedsalarmer, brandalarmer, tekniske alarmer, overvågning via GPS (satellit). Dette er blot nogle af de alarmtyper, der er tilsluttet kontrolcentralen.

Høje krav til sikkerhed og service er en af årsagerne til, at mange alarm-installatører vælger at få deres alarmkunder overvåget hos Rednings-Ringen. Endvidere ser Rednings-Ringen det som en fordel, at virksomheden ikke selv installerer alarmer og derfor ikke kommer i en uønsket konkurrencesituation med alarminstallatørerne.

Kontrolcentralen bliver løbende moderniseret, således at udstyret hele tiden er på forkant med udviklingen indenfor alarmbranchen. Uanset hvor i landet alarmen er installeret og hvilken alarmtype, der er tale om, så sikrer kontrolcentralen hos Rednings-Ringen en effektiv overvågning til gavn for kunden.