Nybolig Lemvig

Vestergade 25
7620 Lemvig

9782 1800

7620@nybolig.dk

Øvrige erhverv

Om Nybolig Lemvig

Din lokale ejendomsmægler i Lemvig

En god mægler i et fantastisk hjørne af Danmark

Hos Nybolig Lemvig møder du et hold af professionelle og arbejdsomme mæglere med flere års erfaring inden for handel med boliger i vort primære markedsområde Lemvig kommune – fra Vesterhavet til Thyborøn i nord, Gudum i øst og Vemb i syd.

Vi er en seriøs og effektiv mæglerforretning med stort kendskab til lokalområdet. Det betyder, at vi kender købernes ønsker og områdets huse. Det er din sikring for, at vi kan give dig en præcis vurdering af din bolig, så din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den optimale pris.

For både sælger, køber og for os i Nybolig Lemvig handler det om tillid. Vi skal kunne tro og stole på hinanden, og derfor skal vi også kunne tale åbent. Vores ambition er, at vi vil gøre os fortjent til din anbefaling! 

Hos Nybolig i Lemvig er vi altid klar til at hjælpe dig med dit boligsalg, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for.

Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet samt kompetent rådgivning fra start til slut.

Vi har indgående kendskab til Lemvig og omegn, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi. 

Vi glæder os til at høre fra dig!