Midtjyske Jernbaner / LemvigBanen

Banegårdsvej 2
7620 Lemvig

9782 3222

mjba@mjba.dk

Øvrige erhverv

Om Midtjyske Jernbaner / LemvigBanen

Midtjyske Jernbaner udgøres i dag af den over 100 år gamle privatbane, Vemb-Lemvig-Thyborøn Jernbane, også kendt som Lemvigbanen. På det rullende materiel anvendes forkortelsen Mjba.

Banens administration samt fjernstyrings- og driftscentral har til huse på stationen på Banegårdsvej, mens infrastrukturafdelingen deler lokaler med værkstedet på Fabriksvej.

Selskabet består af et moderselskab, Midtjyske Jernbaner A/S, som ejer infrastrukturen mellem Vemb og Thyborøn.

Datterselskabet, Midtjyske Jernbaner Drift A/S, ejes 100 % af infrastrukturselskabet, og står for togdriften på strækningerne Vemb-Lemvig-Thyborøn samt Holstebro-Skjern

MJ Batteritog A/S er Midtjyske Jernbaner Drifts datterselskab, som p.t. ejer de Desiro-tog, som befarer Holstebro-Skjern, men med tiden vil dette selskab også eje de fremtidige batteritog. MJ Batteritog ejes 100 % af Midtjyske Jernbaner Drift.

Alt personale er ansat i Midtjyske Jernbaner Drift. Vi har et engageret og loyalt personale, som alle har relevante uddannelser inden for hver deres felt. Det fælles mål for alle er, at den daglige trafik køres så sikkert og præcis som muligt, og at vores kunder oplever en god service og en tryg rejse.