Kop og kande

Vestergade 16
7620 Lemvig

97 81 07 01

Boligindretning & design

Om Kop og kande

Butikken har eksisteret siden 1. november 2001, og er en del af den landsdækkende butikskæde Kop & Kande, som fører et bredt udvalg af køkkenudstyr, el-artikler, gaveartikler mm.
Butikken ejes af Bettina og Jens Henrik.
Selv om vi er en del af en kæde, har vi selv indflydelse på hvilke varer og mærker vi fører i butikken, og vi kan rigtig god lide, at finde specielle gaveartikler som er med til at give butikken et ekstra pift. Herunder kan bla. nævnes Architectmade, Spring Copenhagen, Kähler, Speedtsberg og DeluxeHomeart.
Desuden er vores bageafdeling vokset en del, idet vi har fået et bredt udvalg i fondant, pastafarver, udstiksforme, papirforme, bageforme osv. fra firmaet Cakes & co. Så er du bidt af en gal cupcakes, skal du endelig kigge forbi...
Udover dette forhandler vi varer fra førende leverandører indenfor isenkram:
Royal Copenhagen, Rosendahl, Holmegaard, Bitz, Bjørn Wiinblad, Zone, Nuance, Klarborg, Holm, Kay Bojesen, Lyngby, Moccamaster, KitchenAid, OBH Nordica, Le Creuset, Philips, Braun, Aqvia, Bosch, Siemens, Jamie Oliver, Eva solo, Bodum, Stelton, Georg Jensen, Scanpan, Hoptist, osv.
Hos Kop & Kande har vi vores eget varemærke, Aldente - som er køkkenudstyr i god kvalitet til fornuftige priser. Og desuden er fordelen ved at være en del af en kæde, at der er landsdækkende bytteservice.
Vi håber i har fået lyst til at besøge butikken, og vi glæder os til at tage imod jer.