KONCERT MED JULIE MARIA PÅ BOVBJERG FYR

KONCERT MED JULIE MARIA PÅ BOVBJERG FYR

Fra: 30. november 19:30
Til: 30. november 21:30

Vi er så heldige, at vi via et samarbejde med Fermaten i Herning, Nørre Vosborg, Remisen i Brande, Carl-Henning Pedersen og Else Alfelt Museet i Herning og Nordisk Teaterlaboratorium i Holstebro har fået mulighed for at invitere til koncert med Julie Maria torsdag den 30. november kl. 19.30.

”EN ENESTÅENDE PERLE I DANSK MUSIK”

JULIE MARIA er en af landets mest roste og talentfulde sangskrivere; Danmarks poetiske popdronning med legesyge kompositioner og en stemme, der går lige i hjertet. Hun bliver kaldt ”en musikalsk én-kvindeshær” og har 7 anmelderroste albums bag sig. Julie Maria debuterede som 19-årig på Universal Records og har samarbejdet med navne som Tina Dickow, Steffen Brandt og Mads Langer.

Efter års transformation er Julie Maria ved at bevæge sig væk fra de mere hitprægede produktioner og ind i en ny kunstnerisk identitet. Hun vil bringe lys, og løfte vibrationer gennem musikken – i synergi med publikum – og hun lykkes i den grad med det. En unik scenekunstner, der på sin nye turné tager sin loop recorder med, og i det samspil kommer vi med garanti til at tabe kæben og åbne hjertet.

Koncerten er en del af projektet ”Places and People”, hvor Julie Maria har lavet en stedsspecifik musikvideo på 5 udvalgte midt-og vestjyske kulturinstitutioner, og efterfølgende afholder en intimkoncert på hver af de deltagende kulturinstitutioner. Musikvideoerne bliver løbende lagt ud på institutionernes og Julie Marias platforme. Projektet er udviklet af Fermaten, og samtlige koncerter afvikles i samarbejde med Fermaten.

 “Julie Maria udgør en musikalsk én-kvindeshær. Jeg overgiver mig betingelsesløst” / Fyns Stiftstidende

“Julie Maria cementerer sig i den grad som et af dansk musik mest lysende talenter.” / AOK

”Legesyg, ligefrem, længselsfuld og langtidsholdbar. Fire ord, der starter med "L" parret med en hulens masse talent, og så får du … Julie Maria.” / Nomineret til P3 Prisen

PRIS: Billetprisen er 125 kr.

De 125 kr. kan konverteres til et medlemskab af Bovbjerg Fyrs Støtteforening + en gratis billet til koncerten, hvis du lægger 25 kr. oveni billetprisen og betaler 150 kr. Det er op til dig, om du foretrækker den løsning, som i givet fald giver dig gratis adgang til tårnet, så meget du ønsker, fremsendelse af fyrets Nyhedsbrev 4 gange om året og glæden ved at støtte fyret + altså en gratis billet til koncerten med Julie Maria. Støttemedlemskabet vil i så fald gælde for resten af 2023 samt hele 2024.

TILMELDING: Ring til os på 2613 5617 eller send en mail til bovbjergfyr@ferringby.dk

Fyrvej 27, 7620 Lemvig