Beirholm Lemvig / Thyborøn

Andrupsgade 7
7620 Lemvig

9690 0300

lemvig@beierholm.dk

Øvrige erhverv

Om Beirholm Lemvig / Thyborøn

Din lokale revisor i Lemvig og Vestjylland  

I Lemvig har vi et kontor med lokalkendte medarbejdere, som hjælper med revision og rådgiver virksomheder, private og erhvervsdrivende i Lemvig og omegn. 

Vi har mange kunder som er mindre og mellemstore erhvervsdrivende, hvilket er kendetegnende for vores område og vi er markedsledende i lokalområdet. Uanset branche er kysten klar for, at vi kan hjælpe dig med revision, regnskab og bogholderi. Vi rådgiver desuden i strategiudvikling, skatteforhold og budgettering, samt outsourcing.

Lemvig og det nære opland er kendt for at have en stærk tradition for foreningsidræt. Det er naturligvis en tradition, som vi bakker op om – og derfor støtter vi også det lokale foreningsliv gennem en række sponsorater. Ligeledes skubber vi på den lokale udvikling og engagerer os i erhvervslivet. 

En del af noget større

Beierholm i Lemvig er en afdeling i Danmarks foretrukne revisionsfirma og rådgivningsvirksomhed for mindre og mellemstore virksomheder. Vi har kontorer rundt om i hele Danmark og hjælper kunder til en mere enkel økonomisk administration, mens vi ligeledes støtter dem med sparring og rådgivning i forbindelse med udvikling af deres forretning.

Udover de kompetencer vi huser i Lemvig, kan vi trække på en lang række specialister inden for skat, moms og afgifter samt områder som digitalisering, finansiel rådgivning, bæredygtighed, it-sikkerhed og persondata, it-revision samt pensionsrevision. Derfor kan vi som sparringspartner møde dig, uanset hvor du er – og vi hjælper dig gerne med at blive endnu bedre.