FRA MÆLKEDRENG TIL STJERNERNE

FRA MÆLKEDRENG TIL STJERNERNE - en aften om Carl-Henning Pedersens liv og kunst

Fra: 12. oktober 17:30
Til: 12. oktober 20:30

Få flere af de gode og særlige historier om Carl-Henning Pedersen (1913-2007), når formidlingsinspektør på Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum Helle Forbech Hvergel dykker ned i fortællingen om mælkedrengen fra den fattige arbejderfamilie, der med sin maleriske begavelse bevæger sig helt op til stjernerne – og i dag kendes ud over hele den vide verden for sit farverige, eventyrlige og kunstneriske univers!

Glæd dig til en helt særlig kunstaften i Bovbjerg, hvor vi gennem levende fortællinger og spændende arkivmateriale bliver klogere på en af de helt store danske kunstnere – og nogle af de værker, du kan opleve i særudstillingen ”Bovbjerget – kunstnerliv ved Vesterhavet”.

Aftenen indledes med servering af et stjerneskud i Bovbjerg Fyrs café, hvorefter foredraget ”Fra mælkedreng til stjernerne” finder sted i den tidligere fyrassistentbolig på Bovbjerg Fyrs 1. sal. Ca. halvvejs inde i foredraget vil der være indlagt en pause, hvor der er mulighed for at opleve udstillingen ”Bovbjerget – kunstnerliv ved Vesterhavet” i fyrets nordbygning. Aftenen afsluttes med kaffe/te og kage hos Bente Dejligbjerg og Gert Normann Andersen, der ejer huset på den grund, hvor Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts sommerhus oprindeligt lå, og hvor man i dag fortsat kan opleve et vægmaleri lavet af Carl-Henning Pedersen, der står tilbage fra det tidligere kunstneratelier.

Startsted: Bovbjerg Fyr, Fyrvej 27, 7620 Lemvig

Slutsted: Bente Dejligbjerg og Gert Normann Andersen, Fyrvej 21, 7620 Lemvig

PRIS: 200 kr. pr. person inkl. stjerneskud, kaffe/te og kage

TILMELDING: til aftenen er nødvendig og sker efter først til mølle-princippet på Bovbjerg Fyrs billettelefon 27117606

Bovbjerg Fyr, Fyrvej 27, 7620 Lemvig