KONCERT MED MEXICANSKE BOLA SOURIANA

KONCERT MED MEXICANSKE BOLA SOURIANA

Fra: 10. september 14:30
Til: 10. september 15:30

Bovbjerg Fyr inviterer på gratis koncert i fyrgården

Bola Suriana er en musikgruppe fra Michoacan, Mexico. Gruppen har taget deres navn efter Emiliano Zapata, helten fra den mexicanske revolution.

Musikgruppen har spillet sammen professionelt i mange år. De spiller traditionel musik fra alle områder i Mexico, og deres største mål er at bidrage til at bevare og udbrede kendskabet til den righoldige mexicanske folkemusik. Foruden mexicansk folkemusik spiller gruppen også medrivende traditionel musik fra andre dele af Latinamerika samt Canto Nuevo (protestsang) og egne kompositioner.

Bola Suriana behersker et hav af instrumenter inklusive kopier af gamle indianske instrumenter fra præcolumbiansk tid og har udgivet over et dusin CD`er.

Den 6- mand store gruppe har været på over 30  internationale turnéer, og nu kommer de igen til Europa inkl. Danmark, hvor de har været 12 gange siden gruppen blev dannet i 1990.

Bola Souriana har også været på fyret før og vi er glade for at kunne invitere alle interesserede til at komme og mærke et strejf af Mexico.

Bovbjerg Fyr, Fyrvej 27, 7620 Lemvig