SJ Feriehusudlejning

Strandvejen 86
7673 Harboøre

9783 4760

sj@feriehusudlejning.dk

Sommerhus

Om SJ Feriehusudlejning

SJ Feriehusudlejning er et lokalt feriehus-udlejningsbureau med over 40 års erfaring.
Vi udlejer ca. 550 private feriehuse i Vestjylland, i området Vejlby Klit, Vrist, Ferring Strand, Bovbjerg, Gjellerodde, Thyborøn, Lemvig og Toftum Bjerge, der alle er indrettet efter ejerens smag og behov.

Vi kan derfor tilbyde et alsidigt udvalg af ferieboliger, lige fra store poolhuse med alle bekvemmeligheder til mere enkle huse.

Hos os er kundeservice i højsædet.

Ved henvendelse til vort kontor er I sikret en personlig betjening af et personale, som kender de enkelte feriehuse og feriehusområder. Det sikrer jer en optimal service både før, under og efter jeres ophold i vort område.

SJ Feriehusudlejning besigtiger selv alle feriehusene og har på denne baggrund altid mulighed for at rådgive bedst mulig om beliggenhed, standard, indretning m.m.

Som lokaludbyder kan SJ Feriehusudlejning stort set tilbyde hvad som helst - når som helst. Det betyder, at ethvert problem - stort som småt - kan løses hurtigt og effektivt.

I er altid velkomne til at kontakte os - vi er gerne behjælpelige med at finde lige netop det hus, der er den ideelle ramme for jeres næste ferie.