Danhostel Thyborøn

Harboørevej 10
7680 Thyborøn

2239 4183

thyboron@danhostel.dk

Hotel

Om Danhostel Thyborøn

Danhostel Thyborøn

Danhostel Thyborøn er en lille hyggelig hostel, placeret centralt i den charmerende fiskerby Thyborøn. 

Hos Danhostel Thyborøn bor du i gåafstand til byens hyggelige special forretninger, gode spisesteder, Vesterhavet, museer og attraktioner.

Danhostel Thyborøn rummer i alt 15 værelser med i alt 37 sengepladser - et stor fælles opholdstue med TV, dejligt køkken, spisesal og aktivitetsrum med blandt andet billard og bordfodbold. Flotte fest, konference og mødefaciliteter til i alt 60 personer. Hyggelig overdækket gårdhave med borde og bænke samt grill.

Er du natur elsker? Ja, så er Thyborøn bestemt et oplagt feriemål, vi omgivet af en storslået og varieret naturlandskab – med Vesterhavet på den ene side og Limfjorden lige på den anden side. Så husk vandreskoene og cykler – tag på opdagelse i Thyborøn og omegn.

Tag familien med og bliv blæst i gennem ved havet, sæt dragen med vinden, fang en fisk (dem er der nok af) eller gå på ravjagt.

Et besøg ved havet er en oplevelse på alle tider af året. Oplev kontrasten der kendetegner den jyske vestkyst. Èn dag roligt og idyllisk, næste dag barskt og højlydt når bølger slår mod høfderne.

Nyd en dukkert ved vores fantastiske badestrand, hvor livredder tårnet i perioden 26. juni til 19. august mellem klokken 10 og 18, er bevogtet af Trygfondens livreddere.

Som gæst får du fri entré til Wærket´s (Thyborøn Hallens) faciliteter:

  • Vandwærket svømmebassiner med vandrutsjebane, varmtvandsbassin, wellnessafdeling med sauna og dampbad. 
  • Kraftwærket motionscenter 
  • Snegleland nyt hoppe/legeland for børn (kun åbent i skolernes ferie)
  • Boldwærket aktivitetshal til alle former for boldspil, badminton bordtennis m.m. (kun åbent i skolernes ferier - grupper efter aftale).

Et besøg værd året rundt!

Vi passer godt på hinanden og følger regeringens og sundheds myndighedernes anbefalinger.

Glæder os så meget til at se jer!