Efterårskoncert fra NotFarAway - oplev Sara Grabow

Efterårskoncert fra NotFarAway - oplev Sara Grabow

Fra: 30. september 18:00
Til: 30. september 21:15
Hos NotFarAway kommer du helt tæt på musikerne. Det er virkelig intimkoncerter. Sara Grabow kan noget helt særligt med lyd og lyrik. Hendes klokkeklare stemme vækker til eftertanke og fordybelse. Aftenen starter med kylling i karry.
Sara Grabow er sangerinde, komponist, skuespiller og forfatter uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2005. Sara har adskillige udgivelser bag sig, senest børnebogen "Sophia &Regnvejrsdyret" med tilhørende sange.
Sara Grabow er helt sin egen. Alligevel er det nærliggende at præsentere hende som Sebastians datter. Hun er flasket op med poesien og nærvær i sangene, og det ligger naturligt i blodet, at musik kan skabe fællesskab som intet andet. Sara har virket som sanger og sangskriver i mere end 20 år.
I 2021 blev Saras sang om skilsmisse Blomsterkransebrud optaget i højskolesangbogen. Sara er en personlig og nærværende formidler, der elsker at fortælle historier og berigende anekdoter mellem sangene, blandt andet den om skilsmissesangens særprægede rejse ind i sangbogen.
Denne aften vil Sara spille egne sange og yndlingssange skrevet af hendes far. Hun inviterer til fællessang udvalgte steder, men inviterer også til det lyttende og eftertænksomme rum, hvor musikkens særlige kærlighed får lov at virke.
Pris 295 kr. 
Vestermøllevej 45, 7620 Lemvig