Lær om klangmassage med NotFarAway

Lær om klangmassage med NotFarAway

Fra: 2. juli 10:00
Til: 2. juli 13:00

Lær om klangmassage - Kursus 

Lyd arbejder dybt i vores kroppe og virker afspændende og smertelindrende. Oplev klanglydenes effekt. Lene bruger klangskålene til både lydkoncerter, meditationer og klangmassage. Lene demonstrerer forskellige tilgange og metoder på kurset.

Om eventet 

Klangmassage er smukke klange og vibrationer fra skåle. Klangmassage er udviklet af den tyske ingeniør Peter Hess, som ud fra østens visdom og brug af klangskåle, har udviklet klangskåle, der kan placeres på kroppen. Da vi består af over 70 % væske, forplanter svingningerne fra skålenes vibrationer sig nænsomt i bølger i kroppens væsker og videre gennem muskler, bindevæv, organer og knogler. Din krop og hjerne får et indre brusebad på celleplan 😊 Videnskabelige studier har vist, at klangmassage fører en ned i en meditativ før søvn tilstand. Herved slapper kroppen dybt af og regenerer. 

 

På kurset fortæller Lene om og giver dig prøver på klangmassagens og klangmeditationens opløftende og dokumenterede virkning på din krop og sjæl. Du får oplevet, hvordan klanglydene kan løfte energien i dig og din krop, samt skabe jordforbindelse og glæde. Lene tager dig med på en klangmassage rejse, hvor hun fortæller historien om klangmassagens oprindelse og giver smagsprøver til dig som deltager på skålenes forunderlige virkning. Kurset slutter af med en klangmeditation. Undervejs tager vi en pause med en sommerlig forfriskning. Medbring gerne eget liggeunderlag, tæppe og evt. pude. 

 

Pris og Tilmelding 

Pris 195 kr. Tilmelding på 31794648 eller https://www.notfaraway.dk/event-details/laer-om-klangmassage-kursus-2 

Notfaraway, Vestermøllevej 45, 7620 Lemvig, Danmark