SHELTERPLADS I RAMME (2 stk.)

Rammegårdvej 8,
7620 Lemvig

Shelters

Om SHELTERPLADS I RAMME (2 stk.)

De to shelters har hver især plads til ca. 6 personer, og der er elstik til opladning af mobiltelefoner mm. Der er affaldsstativ med sortering. Brugere af shelterpladsen kan anvende toiletter i hallen, i skolegården eller ved Ramme Kirke, hvor der også kan findes vand. Der kan købes brænde eller grillkul hos den lokale købmand, der ligger lige i nærheden. Gæster kan også bruge legeplads og sportspladser, når skolen eller sportsforeningerne ikke bruger dem. Det er gratis at bruge shelterpladsen som kan bookes via denne side.

Shelterpladsen har samme adresse som Rammehallen: Rammegårdvej 8, 7620 Lemvig

Ramme har et meget aktivt og engageret foreningsliv, hvor frivillige står bag mange initiativer. Der er udover shelterpladsen lavet grillplads og to madpakkehuse. Det er også frivillige kræfter, der står bag renoveringen af byens købmandsbutik og stiftelsen af et selskab, der står for driften af denne.

Ramme ligger på smeltevandssletten foran isens hovedopholdslinje fra sidste istid - en del af Geopark Vestjylland. Langs med hovedopholdslinjen løber Oldtidsvejen med en perlerække af gravhøje fra både Stenalder, Bronzealder og Vikingetid. Umiddelbart vest for Ramme ligger forsvarsværket Ramme Dige fra Jernalderen med en større samling gravhøje omkring. Drager man længere mod vest finder man den flotte Bovbjerg Klint med Bovbjerg Fyr på toppen. Mod syd ligger Naturpark Nissum Fjord med store fugletræk i forårs- og efterårsmånederne. Mod øst finder du Danmarks største hedeplantage Klosterheden med mulighed for at opleve bævere og kronvildt og måske også en ulv.

 

Kan bookes gratis på hjemmeside linket her på siden.