STS Biler Lemvig

Industrivej 47
7620 Lemvig

9782 1700

jiiv@sts-biler.dk

Auto

Om STS Biler Lemvig

STS Biler er grundlagt 1969, hvor 3 unge mennesker – Per Sander, Jens Tang og Leif Sørensen – slog efternavnsinitialerne sammen og startede bilforretning i Holstebro. Efter en årrække som DOMI-forhandler bliver STS Biler autoriseret Toyota forhandler i 1981.

Trods tidernes skiften har virksomheden fastholdt både navnet og eneforhandlingen af Toyota.

Den oprindelige ejerkreds er for længst ”generationsskiftet”, og STS Biler A/S ejes i dag af bestyrelsesformand og eftermarkedsansvarlig Ejgild Christensen, adm. direktør Hanne Juul Jensen, salgs- og afdelingsansvarlig i Holstebro, Lemvig og Skive Rasmus Thorsen samt salgs- og afdelingsansvarlig i Herning og Ikast, Nikolaj Christensen.

STS Biler har siden starten oplevet den ene knopskydning efter den anden. Fra Holstebro centrum, over Lundholmvej, til det nuværende domæne på Bastrupgårdvej, som er et hypermoderne bilhus i tre etager med et lækkert showroom og et autoriseret, miljørigtigt drive in Toyota-værksted.

Geografisk har STS Biler også oplevet en omfattende vækst. I 2000 blev der sat STS-skilte op i Lemvig. I 2002 kom turen til Herning og Ikast. Og senest i 2018 blev STS Biler også repræsenteret i Skive. Alle steder med opdaterede bilhuse og moderne værkstedsfaciliteter. De 5 bilhuse beskæftiger i dag ca. 110 medarbejdere, som sælger godt 2.200 biler og servicerer i omegnen af 6.500 biler årligt.

STS Bilers rejse i biluniverset er primært skabt på kvalitet. En stor skare af dedikerede medarbejdere og verdens bedste kvalitet fra Toyota har skabt et mindset, hvor tilfredse kunder er alfa og omega.

Som autoriseret Toyota forhandler er den ypperste udmærkelse Ichiban-prisen, som er udtryk for høj kundetilfredshed med produktet, servicen og personalet. Den pris har STS Biler vundet 6 gange de seneste år. Som den eneste i hele Skandinavien. STS Biler er desuden kåret til ”Årets Nyvognsforhandler” ved Danish Auto Awards 2019.