Kursus i Kalkmaling med NotFarAway

Kursus i Kalkmaling med NotFarAway

Fra: 10. september 10:00
Til: 10. september 15:30

KREA Workshop - Mal med kalkmaling 

Du kan skabe flotte forandringer i dit hjem med kalkmaling. Kalkmaling er let og hurtigt at arbejde med og så er det miljøvenligt. Der kan virkelig leges med kalkmaling. Skal møblerne være matte eller blanke? Det hele er muligt med kalkmaling og evt. lidt voks. Prøv selv til denne workshop. 

 

Om eventet 

Tag på KREA Workshop om kalkmaling. 

Inge Dichov Lund, som er underviser, er selvlært og maler en masse møbler og andre emner, hun udstiller og sælger, samt pryder eget hjem med. Inge holder af at skabe unikke udtryk med kalkmaling og er begejstret for kalkmalingens mange kvaliteter. 

Til denne workshop får du mulighed for at opleve samme begejstring og få lavet nogle fantastiske forvandlinger på nogle emner, du holder af, men som trænger til forandring. Du medbringer 1-2 mindre emner (hylde eller lignende) som du ønsker at male. Inge tilbyder at gennemgå grundprincipper og metoder, der bruges i arbejdet med kalkmaling. Du behøver ingen forkundskaber. Alle kan være med her.  

Hvis du ønsker at male et større møbel, kan du medbringe det sammen med maling og voks, som du ønsker at bruge. Inge vejleder gerne ift. indkøb. Bare skriv til notfaraway@hotmail.dk, så kontakter Inge dig. 

 

Pris og Tilmelding 

Pris 350 kr. - inklusiv materialer og forplejning. Tilmelding på 31794648 eller https://www.notfaraway.dk/event-details/krea-workshop-mal-med-kalkmaling 

NotFarAway, Vestermøllevej 45, 7620 Fjaltring