Opera On The Rocks Koncert - Nørre Nissum event

Opera On The Rocks Koncert - Nørre Nissum event

Fra: 29. oktober 18:00
Til: 29. oktober 21:00

Køb billetter her: www.sctp.dk

Opera On The Rocks - 29. oktober 2022

Med nogle af nordens dygtigste musikere i spidsen blander det storslåede show ”OPERA ON THE ROCKS” noget af det bedste fra operaens verden med rockmusikkens ditto. I den usædvanlige blanding opstår en helt unik, musikalsk oplevelse, som uden tvivl vil begejstre alle lige fra opera- til rockelskere, når numre som ”NESSON DORMA”, ”O MIO BABBINO CARO”, ”LAKME BLOMSTER DUETTEN” ”WINTERSTÜRME” ”RIGOLETTO KVARTETTEN” ”THE SHOW MUST GO ON” samt ”THE PHANTOM OF THE OPERA” ”ACE OF SPADES” ”BLACKSABBATH” og meget mere er på programmet.

På den klassiske side er vi stolte af at kunne præsentere en stærk, nordisk trio, som består af den prisvindende svenske sopran Cecilia Lindwall, sopran/mezzo Sofia Warden-Bigom og ikke mindst den dansk Bass-Baritone Lars Fosser.

(Til at sikre, at de tre klassiske sangere tilsættes en solid gang rock, har vi tidligere, haft den tysk/engelske rocksanger Oliver Weers, som var med til, at gøre dette til et fantastisk show.)

Ny Rocksanger: Andreas Warden!

Der er smukke duetter, kendte klassikere og egne numre, når ’Opera on the Rocks’ byder velkommen til beviset på, at opera og rock i allerhøjeste grad spiller sammen.

Herudover medvirker vores fantastiske orkester, med Pianist og Kapelmester Knud Rasmussen.

Cecilia Lindwall, sopran, er uddannet ved Statens Musikhøjskole og Statens Operahøjskole i Oslo. Hun debuterede som Musetta i La Boheme på Den Norske Opera i 2000. Samme år vandt hun den internationale operakonkurrence, Kammeroper Schloss Rheinsberg i Berlin, hvilket resulterede i et engagement som fast solist ved Staatstheater Braunschweig, hvor hun har sunget omkring 15 hovedroller.

Siden 2008 har Cecilia Lindwall boet og arbejdet i København og har gæstet Malmö Operaen, Det Kgl. Teater i København og operaer og festivaler i Norge i roller som Violetta i La Traviata og Micaëla i Carmen. I efteråret 2015 sang hun hovedrollen som Sylva i Czardasfyrstinden på Hofteatret i København med Operettekompagniet. 2015 – 2017 var hun med på konsertturne i Danmark med Opera on the Rocks.

I 2018 sang hun hovedrollen i den nyskrevne opera Den rejsende på Takkelloftet, det Kgl.Teater. I 2018-19 var hun med i ensemblet i Phantome of the Opera på Det Ny Teater i København. 2019 var hun med i den reumert nominerede opsætning af La Boheme på Østre Gasværk i regi af Copenhagen Operafestival.

danske scener samt i Berlin og London og sunget med bl.a. Det kongelige kapel, Sjællands Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester, Aarhus Simfonietta og Storstrøms Kammerensemble. Ingeborg er pt ansat ved Det Kgl teater som cover for musikeren Oland i Kurt Weills opera “De 7 dødssynder, og debuterer til efteråret i partiet som “Fricka” i Wagners hovedværk “Nibelungens Ring” med Regents Opera i London.

Sofia Warden-Bigom – sopran/mezzo

Som ung sanger blev Sofia Warden-Bigom kastet ud i et væld af koncerter med adskillige orkestre og big bands. Her optrådte hun flittigt med klassiske værker, populærmusik og musical.

Under sin uddannelse på Syddansk Musikkonservatorium, blev den unge, lovende sopran, en efterspurgt sanger i hele landet. Som solist i værker som Fynsk Forår af Carl Nielsen, Missa Sancti Nicolai, Fauré’s Requiem og Messe Basse.

I sin tid som studerende blev Sofia udvalgt til at medvirke ved flere produktioner på Den Fynske Opera.

Sidenhen har hun sunget roller som Bastienne i Mozarts første opera, Første Dame i Tryllefløjten i Hastings, Titelrollen i J.P.E. Hartmanns Liden Kirsten og Dido i Dido & Aeneas af Purcell.

Sofia ser frem til at tage til Rom med Vestsjællands Kammerkor dette forår og til at synge rollen som Donna Anna i Mozarts Don Giovanni i England.

Tenoren – Andreas Bigom

Uddannet i klassisk sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Har, trods sin unge alder, optrådt i adskillige operaproduktioner med flere store hovedpartier i bl.a. Pollione i Bellinis Norma, Turiddu i Mascagnis Cavalleria Rusticana, Tamino i Tryllefløjten af Mozart, Sverkel i Hartmanns Liden Kirsten dertil en masse større biroller og ensembler.

Som koncertsanger i Händels Messias, Bachs Juleoratorium, Mozarts Messe i C-mol, Beethovens Messe i C-dur, Dvoraks Messe i D-dur, Weyses første Reformationskantate.

Lieder Eines Fahrenden Gesellen og Kindertotenlieder af Mahler.

Schuberts Die Schöne Müllerin og Vaughan-Williams Songs of Travel.

Dertil et utal af koncerter i Danmark samt Sverige.

Med sig på scenen bringer Andreas en alsidighed der udspringer af en lang fortid som klassisk pianist og som heavy-metal sanger hvormed han har udgivet flere cd’er og turneret i flere år inden han endeligt gav sig i kast som klassisk sanger!

Lars Fosser Bariton-Baritone

I 2019 sang han i verdenspremieren i Niels Martinsens Opera “Lille Soldat” på den Fynske Opera og den del af Sprecher i Mozarts, “Die Zauberflöte” med Opera på Skäret Opera festival. I 2020 debuterede Lars Fosser som den flyvende hollænder på Lüneburg-teatret.

Andre nylige engagementer med Tonio i Leoncavallos “Pagliacci” med Københavns Operafestival på turné og Enrico Ashtons rolle i Donizettis “Lucia di Lammermoor” med Opera Romanai Craiova.

Han har sunget i adskillige teatre i Tyskland, Østrig, Danmark, Frankrig, Spanien og Norge, såsom Den Kongelige Danske Opera og Den Danske Nationalopera, Dresden Staatsoperette, National Norwegian Opera, Opera Lyrique des ClermontFerrand osv.

Knud Rasmusen

pianist, Uddannet på Det kgl danske Musikkonservatorium som pianist og organist.

Har haft en omfattende virksomhed som repetitør og akkompagnetør og har medvirket ved utallige koncerter i ind-og udland, som akkompagnetør for bl.a. De 3. Kgl. Tenorer og de 3. Kgl. Sopraner.

Er ansat som organist i Virum Kirke og arrangerer her mange koncerter, både kirkemusikalske begivenheder, kammerkoncerter og solokoncerter.

Ret til ændringer forbeholdes.

Svinget 5, Nørre Nissum